El sommelier Ferran Centelles guanya l''Oscar' al millor llibre de gastronomia i vins

El guardó és el prestigiós Gourmand Awards

El sommelier Ferran Centelles guanya"l'Oscar" al millor llibre de gastronomia i vins Zoom

El sommelier Ferran Centelles ha guanyat el premi Gourmand Awards en categoría de Food & Wine amb el llibre '¿Qué vino con este pato?', publicat per Planeta Gastro.

El guardó està considerat l'Oscar dels llibres gastronòmics, i el sommelier, que havia treballat al restaurat El Bulli, hauria guanyat el del millor volum del món.

Centelles ha afirmat a l’ARA, en entrevistes passades, que “el vi és una beguda social, així que l’essència és gaudir, estimular la conversa, fer florir sentiments, guiar-nos en un mateix viatge a tots els que compartim una ampolla i fins i tot pot arribar a ser el protagonista d’una bona tertúlia”.

La funció social del vi prové de l’antiguitat. “De tant en tant, el vi es converteix en un comensal imprescindible enmig de qualsevol discussió o... reconciliació”.