BarcelonaEl restaurant 7 Portes aposta per la cuina tradicional catalana, que practica diàriament. Amb un respecte absolut també per la temporada dels ingredients, la carta del 7 Portes destaca pels arrossos, les verdures i les postres llamineres.
Ingredients per a 4 persones
2 litres de nata
1,5 litres de llet
120 g de sucre
La pell de 2 llimones
La pell de 2 taronges
1 canonet de canyella
300 g de pa de brioix de motlle
3 ous
1 litre d'oli d'oliva
Gelat de vainilla (1 bola per persona)
Escalfeu la llet amb la nata, el sucre, les pells de taronja i llimona i la canyella. Infusioneu-ho bé i deixeu-ho refredar.
Poliu la crosta del pa de brioix i talleu-lo en rectangles de 9 × 6 cm, aproximadament.
Remulleu el brioix a la barreja de llet amb nata, sucre, pells de taronja, de llimona i de canyella, que ja s'haurà refredat. Ha de quedar molt impregnat.
Després, passeu-lo per ou batut i fregiu-lo en oli abundant.
Escorreu-lo en paper absorbent.
Passeu la torrada per una barreja de sucre i canyella mòlta.
Serviu la torradeta amb una bola de gelat de vainilla. Bon profit!