T.GILBERT / A.OM / J.CASTELLANO
Barcelona

Torrades de Santa Teresa amb brioix

Torrades de Santa Teresa amb brioix / T.GILBERT / A.OM / J.CASTELLANO Zoom

El restaurant 7 Portes aposta per la cuina tradicional catalana, que practica diàriament. Amb un respecte absolut també per la temporada dels ingredients, la carta del 7 Portes destaca pels arrossos, les verdures i les postres llamineres.


Ingredients per a 4 persones


2 litres de nata

1,5 litres de llet

120 g de sucre

La pell de 2 llimones

La pell de 2 taronges

1 canonet de canyella

300 g de pa de brioix de motlle

3 ous

1 litre d'oli d'oliva

Gelat de vainilla (1 bola per persona)

Escalfeu la llet amb la nata, el sucre, les pells de taronja i llimona i la canyella. Infusioneu-ho bé i deixeu-ho refredar.


Poliu la crosta del pa de brioix i talleu-lo en rectangles de 9 × 6 cm, aproximadament.


Remulleu el brioix a la barreja de llet amb nata, sucre, pells de taronja, de llimona i de canyella, que ja s'haurà refredat. Ha de quedar molt impregnat.


Després, passeu-lo per ou batut i fregiu-lo en oli abundant.


Escorreu-lo en paper absorbent.


Passeu la torrada per una barreja de sucre i canyella mòlta.


Serviu la torradeta amb una bola de gelat de vainilla. Bon profit!