Mengem 08/10/2016

Tàrtar de tonyina i peix blanc

T.gilbert / A.om / M.masdeu / J.castellano

BarcelonaAl capdavant de la cuina del restaurant Bellavista del Jardín del Norte hi ha els germans Rafa i Mònica Morales. Els peixos, i també el marisc, al costat de les paelles i molts altres plats tradicionals, són el cavall de batalla del restaurant, obert per iniciativa de la família Messi, amb Rodrigo Messi al capdavant, i els tres germans Iglesias.

Ingredients:

Llom d’orada

Tall de tonyina

Salsa Perrins

Soja

Sake

Vinagre d’arròs

Wasabi

Mostassa

Sal

Pebre negre

Fulles d’enciam (optatiu)

Congeleu el peix la nit anterior i l’endemà deixeu-lo descongelar a la nevera.

Poseu paper de cuina a la taula i, al damunt, la fusta per tallar. Talleu a filets llargs la tonyina i l’orada.

Col·loqueu-los l’un sobre l’altre, com un castell. Amb el ganivet, de manera horitzontal, talleu-los a dauets. Col·loqueu els daus de peix en un bol.

Poseu-hi la salsa Perrins, la soja, el sake, el vinagre d’arròs, el wasabi i la mostassa. Cada ingredient, segons el gust de cadascú.

Remeneu-ho ben remenat amb una cullera. Poseu-hi sal. I també pebre negre, acabat de moldre.

Torneu-ho a barrejar una altra vegada.

A l’hora de servir-ho, poseu-hi per sobre fulles tendres, com ara de mostassa. Bon profit!

stats