T.GILBERT / J.CASTELLANO / M.MASDEU
Barcelona

Sandvitx de moll amb porro i formatge Veciana

Giovanni Esteve és el cap de cuina de l'Hotel Alma, que compta amb la direcció gastronòmica de Núria Gironès. La cuina de producte de temporada amb elaboracions del receptari català i mundial són el seu emblema.

Ingredients:

1 moll filetejat de 400 g

40 g de porro

20 g de formatge manxego

8 g de pa rústic

5 g de sal de sèsam o ‘gomashio’ amb pebre

Sal

Oli d’oliva verge extra

Talleu el porro i el formatge. Salteu el porro a la paella uns minuts i reserveu el formatge.

Després, netegeu el moll; n’heu de fer dos filets.

Quan els tingueu filetejats, farciu-los amb el porro i el formatge que havíeu reservat, com si féssiu un entrepà.

Poseu oli en una safata, col·loqueu-hi l’entrepà de moll que acabeu de preparar i, a sobre, uns quants daus de pa.

Tireu-hi un rajolí d’oli d’oliva i enforneu-ho durant 6 minuts a 180º.

Mentre teniu l’entrepà de moll al forn, prepareu la sal de sèsam o ‘gomashio’ amb pebre. Per fer-la necessiteu sèsam negre, pebre negre i sal fina. Poseu-ho tot junt en un morter i amb la maça, piqueu-ho fins que quedi esmicolat.

Bon profit!