T.GILBERT / A.OM / J.CASTELLANO
Barcelona

Rosa de tomàquet

La bloguera i instagramer @DeliciousMartha recomana tres plats refrescants per a l’estiu, fàcils de preparar amb els productes de temporada i de proximitat. @DeliciousMartha penja diàriament al seu compte d’Instagram tres fotografies noves de plats, tant dolços com salats. Els dilluns, els destina sempre als plats de pasta.

Ingredients:

  • Tomàquet madur
  • Fruits secs picats
  • Oli d'oliva extra verge
  • Sal

Procediment: 

  • Talleu per la meitat el tomàquet. Amb una de les meitats en farem una flor. La farem tallant primer finament el tomàquet en làmines primes. 
  • Quan el tenim tot tallat, li donem forma de rodona amb l'ajuda de les dues mans perquè quedi tot compactat i en forma de rosa. 
  • Hi afegim els fruits secs esmicolats i hi podem afegir enciam, ruca o canonges. Ho amanim amb un raig d'oli d'oliva i sal.